Søk
Alle kategorier
  Menu Close

  StrikeMaster 24V Lite-flite 150mm EZ Combo - Elektrisk Isbor

  SKU: RA-129152
  Tilgjengelighet: På lager
  kr 6 799,00
  i h

  StrikeMaster Lithium 24v motor med StrikeMaster 150mm Lite-Flite spiral og EZ kniver.

  Motoren gir opp mot 65 hull på en lading med 150mm spiral og 40cm is. Revers og trinnløst drivverk. 50:1 utveksling. «Dødmanns-knapp» som sikkerhet. 24-volt, 4-amp L-ION batteri og 2-amp, rask ladestasjon inkludert. Motoren passer Mora Lazer og StrikeMaster Lite-Flite spiraler, samt spiralene fra Nova Black (22mm rørdiameter).

  HØY YTELSE – Et 24-volts, 4-amp. Lithium ION batteri gir stor kraft til den elektriske, digitalkontrollerte, børsteløse motoren, og skaper jevn boring med et kraftig dreiemoment. ENERGIEFFEKTIV - Den gir opp mot 65 hull på en lading med 150mm spiral og 40cm is, og ca. 50 hull med 200mm spiral. Rask ladestasjon fyller batteriet på 2 timer. GOD KONTROLL - Ergonomisk riktig arbeidsstilling med «Dødmanns-knapp» som sikkerhet.

  EN MOTOR TIL Å STOLE PÅ - Et trinnløst drivverk skaper jevn boring, stor kraft og gir lang holdbarhet.

  LETT I BRUK - Bruk knappen forover for å bore, og revers dersom du har behov for å løsne spiralen fra issørpe. 3 LED-indikatorer viser batteristatus.

  • Vekt motor med batteri: 4,1kg
  • Vekt motor med Lite Flite spiral 6’’ 150mm: 6kg

  StrikeMaster Lite-Flite Lazer spiral kombinerer stål og syntetisk materiale og er en lett og holdbar isborspiral.

  Den lette vekten skyldes spiralen som er laget av ArcTec® Polymer-materiale. Materialet tåler kalde og krevende forhold bedre enn metall og beholder sin fleksibilitet i kulden. ArcTec® frastøter vann og hindrer at det dannes is på spiralen, og om isdannelse likevel skulle oppstå er det lett å banke den bort. ArcTec® er utviklet i Norden og brukes i økende grad på grunn av materialets riktige egenskaper.

  StrikeMaster Lite-Flite spiral har utskiftbar ArcTec® krone og Mora kniver, og fungerer under alle isforhold. Perfekt tilpasset StrikeMaster Lithium 24v/40v isbormotor. 6-kantet stålrør. 7 modulære spiraldeler for å lette vekt (ikke for å korte ned lengden). Transportlengde 104cm. EZ CUT kniver 150mm. Vekt 2,4 kg.