Fenwick Proff Kombo Ørret 8' 2-12g

Fenwick Proff Kombo Ørret 8' 2-12g

FAST FRAKT 89,-

GRATIS FRAKT PÅ ORDRE OVER 1500,-

UTSENDELSE SAMME DAG

Fenwick Proff Kombo Ørret 8' 2-12g

Regular Price kr 2 499,00 Spesialpris kr 2 149,00
SKU
1393448

Disse proffkombinasjonene er satt sammen for aktive sportsfiskere som ønsker det beste til sitt spesielle fiske. Fenwick Aetos 4-delte stenger er lette og spenstige som med minimal energi gir lange kast med full kontroll over sluken. Stengene leveres i corduratube som kommer godt med på reise. Abu Garcia Cardinal STX 10 har sterk brems, Everlast bøylesystem og 6 kulelager for jevn og god gange. Berkley FireLine er slitasjesterk og gir full kontakt med sluk og fisk.

Fenwick Aetos 9' 2-12g
Aetos er en ny serie fra Fenwick. Dette er en meget rask og til dels toppet stangserie, som gir ekstreme kastelengder og presisjon. Stengene har et moderne håndtak, Fuji Skeletor-snellefeste og titanstangringer. Dette gjør det til en av de letteste stengene på markedet. Med karbon-detaljer og den mørke blå klingen, har den også et moderne og stilrent utseende. 

Abu Cardinal STX 10 FD 2014-modell
For de som vokste opp på slutten av 60- og 70- tallet husker nok Cardinal som et synonym på slukfiske. Driftsikre sneller som holder og holder. Slike sneller trengs også i dag og Cardinal STX er nettopp en sånn. 

En tradisjonell Cardinal, med dagens materialer og design. Denne utgaven kommer med blandt annet 6 kulelager og Everlast™ bøylesystem, for en jevn og god gange. 

Berkley Fireline Flame Green 270m
Verdens mest kjente og brukte superline!

Nye Fireline er "The Next Generation of Smooth Handling Superline" Fireline = Superline!

Begrepet "Superline" ble først brukt da multifilamentsenen Fireline ble introdusert i 1996 og det har siden vært verdens mest kjente og brukte superline helt siden!

Fireline er ikke en vanlig flettet sene og ikke en mono - Men en termisk smeltet Fireline som har endret fiske for alltid. Nå har vi kommet til neste generasjon av Fireline. Jevnere og tøffere enn noensinne med den samme kraftige styrken, jevn håndtering og rask-kastet slik du kjenner og elsker

Du trodde kanskje at det ikke var mulig og forbedre FireLine. Men faktum er at en av verdens absolutte mest elskede fiskeliner nå er blitt enda bedre. Den kaster enda lengre og mykheten er forbedret, uten at den velkjente stumheten er endret. Direktekontakt er FireLines mellomnavn. FireLine er nesten usynlig i vannet og kommer i meget tynne dimensjoner. Dette gjør den til et krystallklart førstevalg for mange ørretfiskere, meitefiskere og vertikalfiskere.

Mer informasjon
På salg kr 2 149,00
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto

Se utvalget til populære merker