Berkley Phazer Sjø Travel Kombo 5-delt

Berkley Phazer Sjø Travel Kombo 5-delt

FAST FRAKT 89,-

GRATIS FRAKT PÅ ORDRE OVER 1500,-

UTSENDELSE SAMME DAG

Berkley Phazer Sjø Travel Kombo 5-delt

kr 1 399,00
SKU
1393452

Berkley Phazer 7' 3-15g
Nå i oppgradert versjon med den velkjente følsomheten intakt. 
Phazer-serien inneholder det meste en sportsfisker kan trenge i en fiskestang. 
Alle stengene har følsom og lett grafittklinge med SS304- stangringer, korkhåndtak, lett aksjon og kommer levert i stangtrekk.


Abu Cardinal S10 FD
Abu Cardinal S10 FD er den rimeligste modellen i Cardinal serien. Men ikke la prisen skremme. Her får man en god snelle tross den lave prisen. Med maskinert aluminiums-spole håndterer den alle typer line og med snellehus, rotor i grafitt blir vekten meg appellerende. 

Berkley Fireline Smoke 270m 0,12mm
Begrepet "Superline" ble først brukt da multifilamentsenen Fireline ble introdusert i 1996 og det har siden vært verdens mest kjente og brukte superline helt siden!

Fireline er ikke en vanlig flettet sene og ikke en mono - Men en termisk smeltet Fireline som har endret fiske for alltid. Nå har vi kommet til neste generasjon av Fireline. Jevnere og tøffere enn noensinne med den samme kraftige styrken, jevn håndtering og rask-kastet slik du kjenner og elsker

Du trodde kanskje at det ikke var mulig og forbedre FireLine. Men faktum er at en av verdens absolutte mest elskede fiskeliner nå er blitt enda bedre. Den kaster enda lengre og mykheten er forbedret, uten at den velkjente stumheten er endret. Direktekontakt er FireLines mellomnavn. FireLine er nesten usynlig i vannet og kommer i meget tynne dimensjoner. Dette gjør den til et krystallklart førstevalg for mange ørretfiskere, meitefiskere og vertikalfiskere.

Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto

Se utvalget til populære merker