Berkley Best i Test Sett 10  15-55g 4-delt

Berkley Best i Test Sett 10 15-55g 4-delt

FAST FRAKT 89,-

GRATIS FRAKT PÅ ORDRE OVER 1500,-

UTSENDELSE SAMME DAG

Berkley Best i Test Sett 10 15-55g 4-delt

kr 2 199,00
SKU
1289474

Berkley Twilight Travel 10"15-55gr. 
Er du er avhengig av at stangen din ikke tar for mye plass, dekker denne stang serien ditt behov. Twilight Travel er for deg som trenger en fire-delt stang som både fungerer og har samme følelsen som en to-delt stang. 

IM6-klingen, LTS-stangringer og korkhåndtak finner du på alle modellene både casting- og haspelstengene. Leveres med stangtrekk. 

Abu Cardinal STX 60
For de som vokste opp på slutten av 60- og 70- tallet husker nok Cardinal som et synonym på slukfiske. Driftsikre sneller som holder og holder. Slike sneller trengs også i dag og Cardinal STX er nettopp en sånn. 

En tradisjonell Cardinal, med dagens materialer og design. Denne utgaven kommer med blandt annet 6 kulelager og Everlast™ bøylesystem, for en jevn og god gange. 

Berkley Nanofil 270m./0,28mm.
Berkley NanoFil™ er hverken en nylonline eller en fletteline. Berkley NanoFil™ er en helt ny line som flytter grensen for holdbarhet og smidighet og er spesielt utviklet for haspelsneller. En helt ny standard basert på nanoteknologi, der hundretalls Dynemafiber- verdens sterkeste syntetfiber- blir molekyklert satt sammen til en unifil line. Dette gir ekstremt tynne dimensjoner og en line som ufattelig sterk.

Nanofil har en helt rund og myk struktur som fører til ekstremt lange kast ( opp til 20 % lengre) og en unik kontakt til sluken/agnet. Linen har minimalt med minne som minsker faren for snøretvinn. Vær forberedt på superlange kast og en herlig følelse og kontroll. Dette er linen for delikate presentasjoner. 
Oppsummert gir Nanofil deg maksimal styrke, høy presisjon og minimalt snøreminne.

Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto

Se utvalget til populære merker