Søk
Alle kategorier
  Menu Close

  Shimano Exsence Silent Assassin 80S FB 80mm 12g

  SKU: 59VXM280W05

  Velg :

  kr 249,00

  Exsence Silent Assassin 80S FLASH BOOST er en synkende, svært teknisk havabbor-sluk som har en kompakt form og er latterlig effektiv når fisken beiter på mindre byttedyr. Med FLASH BOOST, JET BOOST og SCALE BOOST for maksimal visuell tiltrekning og kastelengde.

  Hvis du leter etter et lite, svært effektiv agn for havabbor og sjøørret fiske, er Exsence Silent Assassin 80S FLASH BOOST et fantastisk valg. Den lille størrelsen på 80 mm kommer virkelig til sin rett når fisken beiter på mindre byttedyr.

  For å maksimere visuell tiltrekning reflekterer den eksklusive FLASH BOOST-teknologien lyset kontinuerlig, selv når agnet er stasjonært, og mønsteret til Scale Boost appellerer til rovinstinktene til det overlegne havabborsynet, spesielt i klart vann. Selv om det er relativt lite, øker inkluderingen av JET BOOST-teknologi merkbart kastelengden. Ved monoton innsveivning har Exsence Silent Assassin 80S FLASH BOOST en tett rullende gange, en aggressiv gange kan lages ved å bruke korte rykk og napp og en seilende gange med lange drag med stangtuppen.

  • Full lengde 80 mm
  • Oppdrift: Synkende
  • Vekt (g) 12
  • Krok #6 x 2