Søk
Alle kategorier
  Menu Close

  Prey Target 12 gr 8,5 cm

  SKU: 115490306

  Velg :

  kr 159,00
  Prey Target 12 gr 8,5 cm

  Wobblerserien Prey Target har mange bruksområder, men er også spesielt god til laksefiske. Modellene har utmerket seg med veldig gode og stabile svømmeegenskaper i strømmende vann. Dette gjør Prey Target til en utmerket wobbler til harlingfiske. Disse modellene har i tillegg kasteegenskaper som er meget gode. Dette er altså wobblere som passer utmerket til det landbaserte fisket etter laks i elvene våre. Dette er redskap man kan kaste langt nok med normalt haspelutstyr til laks. I Salmon-serien er det utviklet en del farger som retter seg mot nettopp laksefiske i elv. Mange av fargene henter inspirasjon fra fargen «Bleeding Herring» som gjennom mange år har oppnådd status som en storfiskfanger av rang! Flere av fargekombinasjonene i denne serien er laget med tydelige kontrastfarger og med innslag av UV, noe som har blitt veldig populært! Selv om menneskeøyet ikke fanger opp UV uten UV-lyskilde, er det erfart at fettfinnefisk som ørret, røye og laks liker denne lyskilden, som finnes i det naturlige dyrelivet under vann. Laksefiske i elv er av de særegne fiskeriene som kjennetegner Norge. Det er derfor veldig spennende for oss å kunne ha utstyr som er spesialtilpasset nettopp dette. Skitt Fiske!

  Prey Target 6 cm: Denne modellen veier 8 gr., er synkende og passer godt i mindre elver eller i mellomstore elver med lav vannføring. Beveger seg godt på lette strømmer.

  Prey Target 8,5 cm: Denne modellen er Suspending (svevende i vann) og veier 12 gr. Dette er modellen som passer til alt laksefiske i alle elver, enten det er harling eller fra land. Meget gode kaste egenskaper og stabilitet i de fleste strømforhold.

  Prey Deep Target 8,5 cm, Deep Runner: Denne modellen veier 15 gr. og er synkende. Den er utstyrt med en dyptgående skje som trekker den dypere ned enn standard modellen. Brukes gjerne i dypere partier av elva, f. eks. i dype høler, ved høy vannføring eller i begynnelsen av sesongen hvor det ofte er gunstig å komme ned til laksen.

  Prey Deep Target 10 cm, Deep Runner: Denne modellen er suspending og veier 17 gr. En større utgave av 8,5 cm. versjonen og brukes på høy vannføring, slik man gjerne har i begynnelsen av sesongen. Eller i de dypeste hølene.

  Prey Target 11 cm: Denne er Suspending og veier 15 gr. Brukes ofte til harling eller i de grunne partiene av elva ved høy vannføring på det landbaserte fisket. En sommerflom er et gunstig tidspunkt å prøve seg med denne, når laksen kommer vandrende i strømkanten ved land.