Søk
Alle kategorier
  Menu Close

  PENN Havfiske Allround

  SKU: 111476865
  Tilgjengelighet: På lager
  kr 2 899,00
  i h

  Stang:

  Penn Regiment III Boats inkorporerer den fantastiske SLS3-emnesammenstillingen, et emne med veldig tynn diameter som totalt sett gir en lettere design som også er mer ergonomisk å holde og bruke.

  Heavy Duty-snellefestet sørger for at snella di vil være helt låst på. Konstruert for å bli fisket med både mono og flettet fiskesnøre på grunn av høykvalitets SeaGuide guider, og dermed vil de dominere enhver fisk.

  De høye tetthetene og avsmalnende EVA-håndtakene gir perfekt grep, selv under våte forhold. Det spiller ingen rolle om du sikter på flyndre eller flatfisk med agn, eller sikter mot monsterkveite med pilk i Norge – Regiment Boat-serien har akkurat det som vil hjelpe deg med å fange drømmefisken.

  Snelle:

  PENN Squall® II Level Wind bygger på den vellykkede første generasjonen og legger til nøkkelteknologi for å gjøre disse til de beste markedet.

  Nå med PENNs® proprietære Fast Gear Access Sideplate, er vedlikehold mer sportsfiskervennlig enn noen gang.

  Squall® II Level Wind snellene har også et 3+1 skjermet kulelagersystem i rustfritt stål og HT-100™ karbonfiber-bremsesystem, helt omgitt av en lett grafittramme og sideplater.

  Sene:

  Berkley Fireline 0,32mm