27242_IMAGE001M_0000008037_large.jpeg

Lawson Premium Copolymer Clear  200m

FAST FRAKT 89,-

GRATIS FRAKT PÅ ORDRE OVER 1500,-

UTSENDELSE SAMME DAG

Lawson Premium Copolymer Clear  200m

Fra kr 179,00
SKU
3852200

Lawson Premium er en hi-tech CoPolymer sene som er produsert i Japan. Ved å blande inn CoPolymer tilføres en rekk gunstige egenskaper. Sena har lite minne, lav strekk, høy knutestyrke og en fantastisk slitasjestyrke. Lawson Premium leveres i spoler på 200 meter eller storspoler på 2400 meter. Her er det bare å fylle opp snella og ei ny sene blir fort en favoritt!

Lawson Premium CoPolymer egenskaper:

  • Lite minne vil si at sena retter seg ut når den forlater snella og «glemmer» at den har ligget kveilet. Dette gir mindre backlash og mindre friksjon som genererer lengre og problemfrie kast.
  • Lav strekk. Ca. 12% strekker denne sena seg og det er ganske «stumt» til å være i kategorien «monofil» sene. Dette gir bedre følsomhet med agnet/sluken og det kroker fisken bedre ved tilslag da «strikkeffekten» er minimal.
  • Høy knutestyrke er selvfølgelig å foretrekke. Det gir den faktiske styrken på sena etter at knuten er laget. Knuten vil alltid være det svakeste leddet og da hjelper det ikke med sterk line som har dårlig knutestyrke!
  • Høy slitasjestyrke er alltid betryggende når man fisker nær bunnen med skarpe steiner. CoPolymer blandingen er en av de viktigste ingrediensene for å lage en sene som tåler mye slitasje til røft fiske ved «stygge» bunnforhold.
  • Totalt fremstår Lawson Premium som en velbalansert sene med mange viktige egenskaper bakt inn i et og samme produkt.
Mer informasjon
Produsent Lawson
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto

Se utvalget til populære merker