Søk
Alle kategorier
  Menu Close

  Lawson Kombo Explorer Tele Carrier 7' 3-15/bw5 800FD m/sene

  SKU: 100-0107
  Tilgjengelighet: På lager
  kr 1 997,00
  i h

  Stang:

  Etter nærmere to års utvikling er endelig Lawson Explorer Tele her! Målet med denne stangen var å lage en teleskopstang som ikke føltes teleskopisk, med kort kort transport lengde, lav vekt og med spenstig aksjon som som kunne erstatte de flerdelte stengene.

  Explorer Tele er produserti en olivengrønn klinge av spenstig og lett 24-tonns karbonmateriale, utstyrt med SIC-lettvektsteleskopringer, et slankt snellefeste og med kork av god kvalitet. Beskyttelsegette og futteral følger også med denne turkameraten, slik at stangen ikke blir skadet under transport.

  • Lengde: 7fot/210cm
  • Kastevekt: 3-15gr

  Snelle:

  Lawson Baitwinder 5 er en robust og driftssikker haspelsnelle som leveres i flere forskjellige størrelser. Denne dekker alt fra ferskvannsfiske til lettere lakseog sjøfiske. Alle kulelager er oppgradert til rustfrie stålkulelager, slik at snellene blir ekstra motstandsdyktige for ytre påvirkning som saltvann og rust. Spolen er i aluminium, og utstyrt med gripemønster i bunnen slik at snøret lettere får feste, og en unngår at det roterer på spolen når det blir vått. Snellekroppen er laget i grafittmateriale, noe som gir en stabil og sterk konstruksjon som holder tannhjul og deler på rett plass i de tøffeste situasjonene. Sveiven er laget i støpt aluminium og utstyrt med et behagelig håndtak i sveiven er støpt aluminium som er utstyrt med behagelig håndtak i EVA-foam.

  • Størrelse: 800FD