Fast frakt 89,-  |  Gratis frakt over 1500,- |  Rask utsendelse


Lawson Arctic Trout MicroWave S3 8 4 - 16 gr 3-delt m/ Tube

Spesialpris kr 2 475,00 Regular Price kr 3 299,00
SKU
2543.224

Lawson Arctic Trout Series er utviklet spesielt med tanke på ørret- og sjøørretfiskeren med høye krav til stenger. Det er brukt Japansk 46-tonns karbon, for å kombinere lav vekt med spenstige og følsomme klinger. Dette er ellers en karbonblanding man normalt kun finner i High-end fluestenger.

Den 3-delte klingen er matt brun med oransje pyntesurringer og er i tillegg utstyrt med spigot-skjøter som gjør at klingens spenst utnyttes maksimalt. Et lekkert formstøpt snellefeste i «copper tiger» finish med oransje forsterknings ring, sørger for at snella sitter som limt på stanga og ligger godt i hånda. Kvalitet på kork og ringer er selvsagt høy og det er brukt gummikork i front for bedre holdbarhet og grep. Et tykt fløyelsfutteral og en corduratrukket stangtube sørger for sikker transport fram til fiskeplassen. Egenskapene til Arctic Trout Series kjennetegnes med en ekstremt god følsomhet, lav vekt og en spenst som gir presise og rekordlange kast uten anstrengelser.

Lawson Arctic Trout har fått de nye prisbelønte MicroWave-stangringene på lengdene opp til 10’. Disse ringene går sin seiersgang i USA, og egner seg spesielt på stenger med lavere kastevekter.

MicroWave-ringene retter lina allerede ved første stangringen pga. en ekstra løpering som er montert på denne. Denne minimerer friksjon gjennom resten av ringene, da linen retter seg ut i den første løperingen og reduserer snørerotasjon man får med «vanlige ringer». Dette gir lengre kast ved bruk av mindre kraft og enormt bra presisjon. MicroWave-ringene gir også lavere totalvekt på stanga, ettersom ringene er lettere framover på stanga. Dette resulterer i en kjappere og spenstigere reaksjon, samt en skikkelig ""nice feeling"".

Serien inneholder 6 stenger som starter på 8 fot 4-16gr og avsluttes med en 10 fot 8-30gr.

8 Fot - Dette er lengden å foretrekke når det fiskes fra båt og i trange situasjoner med tett vegetasjon rundt fiskeplassen. Glimrende stang også når det skal lobbes små spinnere eller mark med splitthagel som kastevekt, ut i små elver og bekker.

9 Fot - Dette er allround lengden til wobbler, sluk, spinner og agnfiske etter ørret fra land. Denne lengden gir som regel tilstrekkelige kaste lengder, samtidig som den fint kaster en passe tung dupp med en fortom på et par meter ned til en markklyse.

10 Fot - Sjøørretfiskerens allround stang. Denne lengden gir lange kast for slukfiskeren selv i hard vind. Stanglengden gjør det også enkelt å styrt fisk og sluk unna hindringer i fjæra. For ørretfiskeren som skal midtfjords med sluk eller fiske med flue og dupp, så er denne lengden et klart førstevalg.

Lawson Arctic Trout MicroWave fikk terningkast 6 i stangringtest i ""Alt om Fiske"" nr 2 - 2014.

Mer informasjon
Produsent Lawson
På salg kr 2 475,00
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto