Rapala Scatter Rap Minnow 11 cm

Rapala Scatter Rap Minnow 11 cm

FAST FRAKT 89,-

GRATIS FRAKT PÅ ORDRE OVER 1500,-

UTSENDELSE SAMME DAG

Rapala Scatter Rap Minnow 11 cm

Fra kr 189,00
SKU
1018736

Rapala Scatter RAP Minnow er den legendariske flytende Rapala Original i en versjon med Scatter Lip.

  • VMC Black Nickel krok str. 6
  • Svømmedyp: 1,8-2,7m
  • Lengde 11cm
  • Vekt 6 gram

Scatter Rap® Minnow er en flytende allround-wobbler for all slags fiske - for kasting og for dorging, for fiske på dypet eller i overflaten. Den har form og samme livlige gange som Original Floater™ og gir deg en perfekt imitasjon av fiskeyngel.

Byttefisk rømmer og gjør unnamanøvrer når de blir forfulgt av rovfisk - det er denne uberegnelige og unnvikende svømmebevegelsen som utløser angrepet fra større fisk.

Kroppen av balsa gir livfulle svømmebevegelser, og med Scatter Lip™ kommer den uberegnelige og unnvikende aksjonen - perfekt imitert rømmende byttefisk.

Scatter Lip™ Concept

Den uberegnelige Scatter Rap® aksjonen imiterer en skremt byttefisk som prøver å unnslippe rovfisk angrep. Disse unnamanøvrene tiltrekker seg oppmerksomhet og skaper angrepslyst hos alle arter rovfisk. Fiskeproffer har alltid brukt stangbevegelser og varierende teknikker til å trigge fisk til å angripe fiskeimitasjonen.

Scatter Lip™ skaper nettopp slike varierende svømmebevegelser som rovfisk ikke kan motstå. Varier innsveivingshastigheten når du fisker og Scatter Rap® vil gi deg mer fangst takket være sin unnvikende aksjon.

Mer informasjon
Produsent Rapala
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto

Se utvalget til populære merker