Rapala Original Floater 11 cm

Rapala Original Floater 11 cm

FAST FRAKT 89,-

GRATIS FRAKT PÅ ORDRE OVER 1500,-

UTSENDELSE SAMME DAG

Rapala Original Floater 11 cm

Fra kr 189,00
SKU
1009959

Rapala Original Floater er selveste wobbleren det hele startet med for Lauri Rapala i 1936. Fremdeles er dette bestselgeren, kjent verden over for sin fantastiske naturtro gange og effektivitet. Dette er wobbleren som er umulig å etterligne.

Kast Rapala Original over det punktet du tror fisken står og la den ligge på overflaten et øyeblikk. Når du starter innsveivingen, dykker den ned til sitt naturlige fiskedyp og holder seg der så lenge du sveiver inn. Hvis du slutter å sveive vil Original stige igjen. Slike variasjoner med innsveivingshastigheten vekker ofte hugg-instinktet hos fisk.

Original er også meget god i stilleflytende elv, ved at du kan la strømmen føre den til ønsket startpunkt for innsveiving.

Ved fiske på grunne plasser med stor vegetasjon er det også lurt å velge en Original fordi det er lett å kontrollere arbeidsdybden. Det er mulig å få Original til å gå dypere ved å feste litt bly på snøret, men helst ikke nærmere enn 50 cm fra wobbleren for å sikre mest mulig optimal bevegelse som lokker til hugg.

Mer informasjon
Produsent Rapala
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto

Se utvalget til populære merker