Rapala MaxRap 11 cm

Rapala MaxRap 11 cm

FAST FRAKT 89,-

GRATIS FRAKT PÅ ORDRE OVER 1500,-

UTSENDELSE SAMME DAG

Rapala MaxRap 11 cm

Fra kr 219,00
SKU
1357440

Rapala Max Rap er wobbler nummer 1 til sjøørretfiske, men også til kystfiske og innlandsfiske. Det er imitasjon av byttefisk som svømmer gjør Rapala Max Rap til sjøørret-wobbler nr. 1. MaxRap har en unik aksjon som passer til alt fiske etter rovfisk i sjø og ferskvann. Tåler mye juling.

Max Rap er den mest ekstreme og påkostede Rapala-wobbler noensinne utviklet!

  • Unik aksjon som passer til alt fiske etter rovfisk i ferskvann og sjø
  • Patentert MaxCast-mekanisme for ekstrem kastelengde og presisjon
  • Kaster 50% lenger enn X-Rap 10cm
  • Innvendig laser-gravert skjellmønster gjør Max Rap ekstremt naturtro
  • Friflytende (suspending) i ferskvann, langsom oppdrift saltvann
  • Lengde: 11cm og 13cm
  • Vekt: 13g og 15g
  • Svømmedyp: 0,3-0,9m
  • 3stk VMC Spark Point Nickel treblekroker

Ved hjelp av MaxCast-mekanismen gir den ekstrem kastelengde og presisjon. MaxRap® har skjellmønster gravert inn med laser på innsiden av kroppen, noe som gjør denne serien svært naturtro, samt Premium VMC® Needle Sharp In-Line treblekroker. Legg merke til de naturtro øynene. MaxRap® er suspending i ferskvann og trigger de store fiskespisende fiskene. I saltvann har den en langsom oppdrift, og er perfekt for fiske etter alle arter. Mye brukt til sjøørretfiske, både dorging og kasting da den imiterer en tobis/sil/havsil perfekt. Vi har landet enormt mange sjøørret med denne imitasjonen.

Fisketeknikk Med Rapala Max Rap Imitasjonsfiske. Sveiv inn, stopp kort og la MaxRap® stå stille i vannet, sveiv så videre. Dette er naturlig oppførsel for mange arter byttefisk, og MaxRap® imiterer dette perfekt. Tester og omtaler Terningkast 6 og LØP og KJØP! i Jakt & Fiske utgave nr.5/12. Vi siterer; "Dødelig og naturtro... Vi har landet et imponerende antall ørret, gjedde og storabbor, men den er utvilsomt vel så effektiv etter havabbor og andre saltvannspredatorer... Løp og kjøp!" Kommentar i magasinet Alt om Fiske 08/17: "En fantastisk gange. Tåler høy hastighet"
Mer informasjon
Produsent Rapala
På salg kr 219,00
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto

Se utvalget til populære merker