Søk
Alle kategorier
  Menu Close

  High N Dry Liquid Floatants

  SKU: 11107703
  Tilgjengelighet: På lager
  kr 199,00
  i h

  Den prisbelønte High N Dry Liquid Floatant ble designet med spesielle og unike materialer og er det perfekte flytemiddelet for fluefiskerne som foretrekker å dyppe fluen i en beholder. Lab. tester har vist at dette er den mest effektive dippen tilgjengelig på markedet. Dypping som impregneringsmetode er enkel og rask og lar fluen dekkes helt med en barriere av impregnering som holder fuktighet ute.

  Den fungerer godt på fluer bundet med alle typer materialer (inkludert CDC). Bare dypp og kast! Produktet inneholder ingen organiske løsemidler, 100 % faste stoffer og er miljøvennlig. Dette er vårt favorittprodukt for alle fluer med CDC i kropp, vinger eller ben. I stedet for å blåse overflødig flytemiddel av flua etter en dip fester vi gjerne flua til en strikk på vesten/packen, hold i fortommen og knips på den slik at flua spretter fram og tilbake. Dette er en svært effektiv måte å kvitte seg med overflødig dip og væske generelt. Super fresh flue, klar for fanging!

  High N Dry Liquid flytemiddel er ikke bare et produkt for bruk i felt, hvis du binder dine egne fluer og trenger en forimpregnering er denne dippen super! Når du forhånds impregnerer kan du gjerne bruke en litt mer selektiv metode. Ha gjerne en Q-tips eller fin liten pensel og mett materialer som tar opp impregneringen effektivt, spesielt dubbede kropper har godt av litt forimpregnering for å være enda enklere å vedlikeholde ved vannet.

  Flytemiddelet leveres i en flaske med høy tetthet av polyetylen (HDPE) med silikonforsegling i korken. Denne emballasjen sikrer at beholderen ikke vil lekke og grise til vesten din. Korken er festet til beholderen med et bånd slik at du unngår å miste den. Den brede åpningen gjør at selv de største fluene dine kan slippes ned i beholderen. Hele 67 ml rent flytemiddel kommer i flasken som er mer enn i de øvrige på markedet.