Søk
Alle kategorier
  Menu Close

  High N Dry Gel Floatants

  SKU: 107702
  Tilgjengelighet: Utsolgt
  kr 179,00
  i h

  Denne type impregnering påføres med fingrene og du kan ha den på ulike deler av flua ettersom hvor velflytende den skal være. Denne type Gel er litt mer tyntflytende enn mange andre og trekker godt inn i materialer som trekker opp fuktighet og danner samtidig en beskyttende hinne på utenpå for å hindre fukt å trenge inn. Materialene brukt- og konsistensen gjør at High N Dry Gel floatant passer veldig godt til bruk på fluer med CDC. Viskositeten/konsistensen i gelen er temperaturstabil slik at den ikke blir for tynn I varmt vær og hard når det blir kaldere.

  Påfør flytemiddelet med fingrene og masser det inn I flua, denne gel er uten giftstoffer og dermed miljøvennlig hvilket gjør den til et trygt valg for fiskeren. Et godt tips når du påfører gel på fluer med CDC er å først smøre inn kroppen, så haler/hackle slik at det siste du impregnerer er CDC. Gjør du det på denne måten så sikrer du at du ikke har på for mye impregnering på CDC som egentlig bare trenger en liten «touch».

  Flytemiddelet kommer I en Polyethylene flaske som har passe stivhet slikt at du ikke lett får deg en overraskelse når du klemmer på den. Den tynne spissen på korken gir fin og kontrollert dosering. Munnstykket er trykket på plass for å være maksimal tett mot lekkasje. Den kan ikke skrues av og du mister den heller ikke.