Hardy HBX 4/5 Reel

Hardy HBX 4/5 Reel

FAST FRAKT 89,-

GRATIS FRAKT PÅ ORDRE OVER 1500,-

UTSENDELSE SAMME DAG

Hardy HBX 4/5 Reel

Regular Price kr 4 999,00 Spesialpris kr 3 499,00
SKU
1453308

HBX snellene kombinerer banebrytende design og teknologi med håndlaget kvalitet fra Alwick, England. Modeller både for ferskvann og saltvann. Serien dekker fiske fra bekkerøye til tarpon og alt midt i mellom.

EFTTEX-jurien sommeren 2018 kunne ikke motstå å tildele denne fantastiske nye Hardy snellen med «Beste snelle prisen» av god grunn. Denne flaggskipsnellen skinner med utmerket design, håndverk og prestasjon. Hver HBX må gjennom en grundig kvalitetskontroll før den forlater kaia for å sikre perfekte prestasjon! Når et pålitelig, tradisjonelt firma som Hardy overfører moderne design og nyskapende teknologi til en snelle, er det vanskelig å bare gå forbi!

Ved produksjon av HBX-snellene forlot ikke Hardy et enkelt scenario som kunne gjøre at denne premium snellen feilet. Ferskvannsmodellene FWS er maskinelt utført fra ett stykke 6061 aluminium, og har et super pålitelig lineær snelle-skivefrekvenssystem som sikrer jevne oppstart på hele bremsen som enkelt kan justeres via en praktisk bryter.

Den større All Water snelleserien (AWS) er utstyrt med et kraftigere bremsesystem, som med en maksimal kapasitet på 15 kg har et ganske godt punkt i forhold til andre premium snelleprodusenter. I praksis betyr dette at det er bekymringsfritt å fiske etter store og sterke fisk som bonefish, permit, GT og tarponer - et lukket bremsesystem betyr en lukket brems, så lett som det! Samtidig er disse store og sterke snellene også ideelle for laks- og steelheadfiske, spesielt siden det lukkede spolehuset sørger for at tynne skyteliner ikke kan glide gjennom.

En sterk brems med super jevn oppstartsmotstand, nyskapende design og et lukket bur produsert i England. HBX er ikke bare pent utstyr til noen moderne fluestang, men et teknisk, avansert utstyr som er vanskelig å feile med i både ferskvann og saltvann.

  • Håndlaget i Alwick, England
  • 6061 Bar stock Aluminium
  • Linear Rulon® skivebrems-system
  • Skyllbart bremsesystem
Mer informasjon
Produsent Hardy
På salg kr 3 499,00
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto

Se utvalget til populære merker