Søk
Alle kategorier
  Menu Close

  Guideline Power Strike 9' 3pk

  SKU: GL104548

  Velg :

  kr 159,00
  Guideline Power Strike 9' 3pk

  De populære taperte fortommene leveres i en hendig 3pk.

  Bak gode fortommer ligger det strenge krav til kopolymer av høyeste kvalitet tilgjengelig, ekstraordinær presisjon og enestående turnover for den mest krevende ørretfiskeren.

  Disse fortommene er produsert med middels stiv kopolymer (mono) for å få dem til å kaste godt i vind og med alle typer fluer. De har en klar gråtone for lav synlighet. UV-beskyttelse og vanntett emballasje sikrer at produktet har maksimal styrke ved kjøp.

  Disse fortommene er spesielt laget for å forlenges ved å legge til ønsket dimensjon av tippet til den. Disse fortommene har en lang butt og tapert seksjon med en kort spiss, dette designet gir deg overlegen turnover og en veldig delikat presentasjon av fluen. Bare knyt på tippeten (helst et hakk tynnere) på 1-1,5m og du er i gang. For mer fleksibilitet og sikrere skjøt, bruk en tippetring i mellom den tapertefortomen og tippeten. Dette er spesielt viktig når du bruker Fluorocarbon tippet på en mono fortom på grunn av ulik hardhet i materialene.

  Disse fortommene har en kraftig turnover, og det er ikke noe problem å knyte på spissmateriale slik at du får en total lengde på 12-14 fot.