Søk
Alle kategorier
  Menu Close

  Guideline Laxa 3.0 Traction Boot

  SKU: GL107345

  Velg :

  kr 2 099,00

  Laxa 3.0 vadestøvel er en oppdatert versjon med en nyutviklet, svært komfortabel og støttende Guideline-mellomsåle.

  Fargen er en klassisk og subtil mørkegrå Grafitt. Ytterstoffet er et solid og slitesterkt 900 D polyestermateriale og har ingen DWR-behandling, noe som betyr at det er PFAS/fluorkarbonfritt.

  Yttersålen er laget av Guideline sitt proprietære klebrige gummi montert med tungsten studs som gir deg suverent grep og friksjon på en mengde våte overflater langs elver, innsjøer og kysten. Gummisålene er også det naturlige valget i farvann der filtsåler er forbudt på grunn av spredning av invasive arter.

  Støvelen har en nyutviklet, meget komfortabel og støttende Guideline mellomsåle som lar deg gå og vade lange dager i vannet.

  Støvlenes inner konstruksjon har lukkede celleskummaterialer for minimal vannabsorpsjon, for å holde dem lettest mulig med best mulig støtte. Et tynt ekstra forsterkningslag på innsiden av front- og hælområdene på støvelen forbedrer styrke og stivhet, og sikrer at støvelen holder formen når du vader på dypere vann. Ytterligere fordeler med denne forsterkningen er bedre komfort og forbedret varme fordi det er mindre trykk på tåområdet. Den nedre delen av støvelen er forsterket med gummi for å motstå harde gjenstander og skarpe steiner når du vader. Den øvre delen av støvelen har hurtigsnøringskroker og bak finner du en bred båndløkke.

  Laxa 3.0 støvler har en bred skandinavisk passform, har en lav vekt og tørker raskt, noe som gjør dem ideelle for den reisende sportsfiskeren.

  For å minimere øko-avtrykket er støvlene pakket i esker laget av resirkulert papp.