Søk
Alle kategorier
  Menu Close

  Gerber Magniplier 7.5'' Plier - Tang

  SKU: GE-30001442
  Tilgjengelighet: På lager
  kr 999,00
  i h

  Hva angår tenger, så er ikke dette noe nytt. Verktøyet i seg selv er ikke banebrytende, og det ville ikke vært en drøy påstand å hentyde at tenger som verktøy har har nådd en maksgrense når det gjelder innovasjon.

  Gerber derimot, så på den konvensjonelle tangen med friskt blikk, og innså at den største muligheten for forbedring var i forhold til ergonomi. Kraft og kontroll kunne optimaliseres med enkle designjusteringer.

  Ved hjelp av Bearhand Control™, får man et solid og sikkert grep. Dette er et ergonomisk kontrollsystem bestående av tre designelementer som overfører kraften fra hånden til kraft som kommer til rette i selve verktøyet. Først og fremst er avstanden mellom grepet viktig, siden denne er optimalisert for å treffe der hånden er sterkest, for å igjen gi maksimal kraft til selve tanga. For det andre har Gerber plassert en "hvilepute" for pekefingeren på det ene grepet, noe som sikrer økt stabilitet. Til sist; tuppen av tanga er "off axis", for sikre bedre synlighet og kontroll når du skal fjerne kroken fra fiskekjeften.

  Tangen har "hot-forged" aluminiumskonstruksjon, noe som tillater metallet å bli formet til et ergonomisk design uten at det går utover styrken. Tangen spennes opp med en fjær, og kan låses med et enkelt låsesystem som sikrer at den ikke popper opp når den ikke brukes. Nylon-festet inkluderer beltefeste, d-ring og lanyard-feste som kan bli festet til flere forskjellige punkter.

  Kjevene til tanga er designet med har et lite åpent område når den er "lukket", men er laget slik at du kan lukke tangen helt ved å klemme litt hardere etter kutterne har fått kontakt med hverandre. Dette gjør at selv de minste krokene kan bli gjort mothaksløse med enkelhet.

  Det har ingenting å si om du går i utmark, vader i en elv, eller padler i kajak. Denne tanga er laget for friluftsliv. Ser du etter en innovativ tang for flere bruksområder, trenger du ikke å lete lenger. Dette er den eneste tangen du trenger!

  Gerber-verktøy er laget for å vare livet ut. For å sikre optimal ytelse, anbefaler man å vaske alle Gerber-verktøy med ferskvann og tørke dem grundig med et rent håndkle. Bruk olje på bevegelige deler med jevne mellomrom!