FAST FRAKT 89,-

GRATIS FRAKT PÅ ORDRE OVER 1500,-

UTSENDELSE SAMME DAG

Kjøpsbetingelser

Priser og frakt

Prisene som vises ved produktene er ink. mva, men uten frakt. I handlekurven blir porto automatisk beregnet og vises i ordresammendraget før du bekrefter bestillingen ved å betale, sammen med mva på totalen, Etter at kjøpet er betalt og bekreftet vil bestillinger ekspederes normalt innen påfølgende virkedag. Send oss en e-post om du har spesielle ønsker eller tilleggsinformasjon som du ikke har lagt inn ved utsjekking i betalingsløsningen. 
Vi prøver å holde faste veiledende priser gjennom sesongen, men importerer en rekke varer og må derfor ta forbehold om prisendringer bl.a. som følge av valutasvingninger. 

Betaling

Du kan betale med enten Visa, Amercian Express, Mastercard, Discover eller med en konto fra PayPal. Alle betalinger går gjennom PayPal, som regnes som en av de aller sikreste aktørene på betalingsløsninger. Alle data på betaling er kryptert med SSL som er en meget sikker kryptering. Dette betyr at ingen utenforstående kan få tak i sensitive opplysninger. Om du ikke er fortrolig med å handle på nett med kort kan varene sendes mot postoppkrav, kontakt oss her for dette.

Garantiforpliktelser

Vårt ansvar følger norsk forbrukerkjøpslov, men vi informerer i våre tekster om en rekke av våre leverandørers internasjonale garantiordninger der det er relevant - uten at vi selv står ansvarlig for disse leverandørgarantiene.

Tvister / Uenigheter:

Eventuell uenighet om forhold i vår samhandel vil reguleres av norsk lov om forbrukerkjøp og løses ved verneting i Drammen.

Angrefrister:

Om du angrer på handelen gjelder norsk lov om angrerett. Denne loven gjelder bare for forbrukerkjøp. Det er viktig at du informerer oss raskt om du angrer på handelen. Skriv et brev eller send en e-post og send pakken i retur omgående. Angreretten gjelder ikke hvis varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand/mengde, og skade eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side.