Søk
Alle kategorier
  Menu Close

  Daiwa BAITJUNKIE JIGHEAD 0X3,5g#1/0

  SKU: 222139
  Tilgjengelighet: På lager
  kr 79,00
  i h

  Bait Junkie Jigghoder tilbyr et unikt funksjonssett som hever ytelsen for en ofte oversett kategori.

  Det hele starter med kroken, og Bait Junkie Jig Heads er bygget rundt kvalitets BKK kroker i kombinasjon med Daiwas SaqSas krokbelegg, et superglat Teflon-lignende belegg som øker gjennomtrengningskraften til krokpunktet og gir et overlegent oppkoblingsforhold. Tilgjengelig i både en 2X sterk BKK tung wire og 0X BKK lett wire krok.

  Den helt unike kroken er det første som skiller seg ut. Et design som utviklet seg over den beste delen av 18 måneder og over 25 forskjellige prototyper. Målet? For å lage en krok med jigghode som presterte eksepsjonelt bra med Daiwas elastiske ELASTOMAX-materiale fra deres Bait Junkie serie, og eliminerer den irriterende forekomsten av at jiggen din blir trukket ned over keeperen og baller seg sammen til en vridd dott.

  Hodedesignet til Bait Junkie Jig Head er et stort sylinderformet konsept med flat rygg for optimal rigging og en flat "hake" som gir en "hale opp"-stilling når agnet hviler på bunnen, selv i situasjoner med veldig hard bunn der et kuleformet hode ikke strekker til.

  Funksjonene slutter heller ikke der, selv pakken er nøye designet for å tilby en langsiktig lagringsløsning. Bait Junkie Jig Heads kommer i en gjenlukkbar pose med Zip-Lock som er flott for å holde splitter nye jigghoder unna  våte redskapsbokser der rust kan ødelegge krokene før de noen gang har blitt brukt.

  Klistremerket som angir vekt og størrelse er også enkelt å fjerne og kan festes til en redskapsboks eller oppbevaringsbrett for enkel identifikasjon når du bærer en boks full av jigghoder i vesken.