Phazer Ørret Travel

Phazer Ørret Travel
  • Klikk for å forstørre.

kr. 1,299,-


Produktinformasjon
Spesifikasjon
Berkley Phazer Travel 7' 3-15gr.
 
Nå i oppgradert versjon med den velkjente følsomheten intakt.
Phazer-serien inneholder det meste en sportsfisker kan trenge i fiskestang arsenalet sitt: fra ultralett til kraftige haspel- og castingstenger for tyngre agn. I tillegg til flerdelte stenger som er perfekt til å reise med.
 
Alle stengene har følsom og lett grafittklinge med SS304- stangringer, korkhåndtak og kommer levert i stangtrekk. Velg modell og fisk i vei!
 
 
Aksjon: Light
Lengde: 7' - 210cm
Deler: 4
Stangringer: SS304
Kastevekt: 3-15gram
 
Abu Cardinal SX 10 FD
2014-modell
 
Cardinal SX bygger på samme prinsipp som STX modellen. Men i tillegg til en lavere pris, kommer SX modellen med en annen viktig egenskap, nemlig 4 størrelser med bakbrems. SX modellene, kommer i likhet med STX, med aluminiumsspole og Everlast™ bøylesystem.
 
• 5 Kulelager + 1 IAR rullelager
• Lettvektsspole i aluminium
• Everlast™ bøylesystem
• 6 modeller med frontbrems + 4 modeller
med bakbrems
 
Snørekapasitet: 140/0,20mm.
Vekt: 196g
Utveksling: 5,2:1
 

Berkley Fireline 270m 0,12mm.
Bruddstyrke: 6,8kg.
Verdens mest kjente og brukte superline!
 
Nye Fireline er "The Next Generation of Smooth Handling Superline" Fireline = Superline!
 
Begrepet "Superline" ble først brukt da multifilamentsenen Fireline ble introdusert i 1996 og det har siden vært verdens mest kjente og brukte superline helt siden!
 
Fireline er ikke en vanlig flettet sene og ikke en mono - Men en termisk smeltet Fireline som har endret fiske for alltid. Nå har vi kommet til neste generasjon av Fireline. Jevnere og tøffere enn noensinne med den samme kraftige styrken, jevn håndtering og rask-kastet slik du kjenner og elsker! Alle Fireline er pakket i moderne New style Berkley emballasje.
 
Du trodde kanskje at det ikke var mulig og forbedre FireLine. Men faktum er at en av verdens absolutte mest elskede fiskeliner nå er blitt enda bedre. Den kaster enda lengre og mykheten er forbedret, uten at den velkjente stumheten er endret. Direktekontakt er FireLines mellomnavn. FireLine er nesten usynlig i vannet og kommer i meget tynne dimensjoner. Dette gjør den til et krystallklart førstevalg for mange ørretfiskere, meitefiskere og vertikalfiskere.
 
I ny forpakning, men fremfor alt i delvis ny design. FireLine er mer slitesterk, smidigere og enda mer langkastet enn tidligere. Fargen og coatingen sitter enda bedre. Den direkte kontakten fra linens stumhet er fremdeles med. Uansett hvilke farge du foretrekker: FireLine er fremdeles en favoritt til alle typer fiske som jiggfiske, sluk og meite.
 
- Jevnere
- Lengere kast
- Forbedret fargeekthet
- Tøffere enn noen gang
- Moderne og sterkt forbedret "Se og ta på"-emballasje 
Produktkode. PHA8WNG673
Merke Berkley
Tilstand Ny


Dette feltet må fylles ut.
Gå til toppen

Norwegian Outdoor Company, Øvre Eikervei 6, 3048 Drammen

Web: Lars Kjetil Sandengen | eCommerce by CubeCart