Guideline NT8 13'9'' # 8/9

Guideline NT8 13'9'' # 8/9
  • Klikk for å forstørre.

kr. 8,499,-


Produktinformasjon
Spesifikasjon

Guideline NT8 13'9'' # 8/9

Ved å ta i bruk Nano-Tube forsterkningsteknologi i limingsprosessen og et ekstremt sterkt og responderende IM8 High Tensile Karbon-materiale har Guideline utviklet sin nye Premium stangserie. NT8 karakteriseres med en medium/fast aksjon som lader dypt og presist. Stangserien har en fantastisk rå tilbakeslagshastighet som responderer lett med økende arbeidskraft, når du ber om det. Med sin imponerende løfteevne for synkelinefiske vil denne dype, men raskere aksjonen fungere utmerket for et bredt spekter av kast, liner og kastestiler. 

Spesifikasjoner:

  • Anbefalt kastevekt: 31-34 gr / 480-525 grains
  • Aksjon: Fast
  • Vekt: 215 gr
  • 6 deler 
  • Håndtak: Double hand handle, type #2 DH handle, front 325 mm

Gjennom avanserte tester har NT8 vist seg å være de sterkeste og letteste stengene Guideline noensinne har utviklet. Her får du en fluestang som er en ren nytelse å kaste med og gjør det til en fryd å gå lange, intense økter langs elva eller kysten. Guideline Premium stenger er nå selvsagt 5 og 6-delte. Dette gjør dem transportvennlige når du reiser i inn- og utland. NT8 har sateng-finish på en karbongrå klinge og er utstyrt med lyse Titanium-anodiserte enbente ringer. Vi bruker Fuji KW linefører ring, som vi mener er det beste på markedet.
    
Snellefeste er GL design og låser snella tett og sikkert på plass. Håndtaket er i høy kvalitet 4A portugisisk kork med gummikorkforsterkede kanter.

NT8 stenger blir levert i et beskyttende, tykk Air Mesh stantrekk og en lettvekts stangtube. Disse fluestengene er state-of-the-art og vil levere det ypperste av det du kan finne av våre stangserier.

Produktkode. GUI77C4172
Merke Guideline
Tilstand Ny


Dette feltet må fylles ut.
Gå til toppen

Norwegian Outdoor Company, Øvre Eikervei 6, 3048 Drammen

Web: Lars Kjetil Sandengen | eCommerce by CubeCart