Guideline Kaitum / Laxá Vadepakke

Guideline Kaitum / Laxá Vadepakke
  • Klikk for å forstørre.
Sko-strl. (må velges)
Størrelse (må velges)

kr. 3,999,- kr. 2,099,-


Produktinformasjon
Spesifikasjon

Guideline Kaitum / Laxá Vadepakke

Kaitum waders

Kaitum er en prisgunstig, lett og behagelig vadebukse produsert i et sterk 3-lags nylon stoff.

Membranen i Kaitum tåler en vannsøyle på 20 000mm/psi. De fukttransporterende egenskapene er på 3 000 G/m2/24 timer.

En miljøvennlig PFOA/PFOS-fri overflatebehandling gir buksene meget gode vannavvisende egenskaper.

Kaitum har ingen vertikale sømmer på innsiden av bena og er dermed mer motstandsdyktig mot slitasje. Formsydde knær gir buksen god passform og økt bevegelighet. Justerbare seler og elastisk belte sørger for ytterligere forbedring av passformen. Kaitum vadere har en ren design med en innvendig brystlomme som kan vippes ut for enkel tilgang til verdisaker m.m.

Det rene designet gjør buksene perfekte i kombinasjon med en chest-pack, fluevest eller vadejakke. Buksen har innebygde grusbeskyttere med gummierte forsterkninger og krok til å feste dem i vadestøvelen. Lav vekt og smidig ytterstoff er en fin kombinasjon for fiskere som beveger seg mye under fisket. Lite pakkvolum gjør Kaitum til en gunstig bukse for reiser.Vekten er bare 880 gram i størrelse Large.

Laxá Vadesko m/ filtsåle

Lett og behagelig vadesko laget av nylon og syntetisk lær som gjør dem holdbare og raskttørkende.

Innsiden av skoen er foret av neoprene med jersey i den øvre delen som gjør dem veldig komfortable på foten. Fremre delen og hælpartiet har et tynt lag med forsterkninger som øker holdbarheten og stiver opp slik at de beholder formen ved mer krevende vading i dypt vann. Dette gjør også at framdelen beholder formen bedre ved høyt trykk slik at man ikke så lett fryser på beina. Nedre delen av skoen har gummiforsterkninger for å stå i mot slitasje og skarpe steiner etc.

Mellomsålen av EVA øker komforten og gir god støtdemping når du går på hardt underlag. En romslig pløse og kraftige nylonlisser gjør det raskt og enkelt å ta på og snøre skoene. Passformen er en forholdsvis bred skandinavisk lest. På grunn av sin lave vekt og raskt tørkende egenskaper så er LAXÀ også en utmerket sko for fiskere på reisefot.

Vekt pr. sko i størrelse #10: 450 gram

Produktkode. GUIN1IVB82
Merke Guideline
Tilstand Ny


Dette feltet må fylles ut.
Gå til toppen

Norwegian Outdoor Company, Øvre Eikervei 6, 3048 Drammen

Web: Lars Kjetil Sandengen | eCommerce by CubeCart