Guideline Vosso #911

Guideline Vosso #911
  • Klikk for å forstørre.
  • Klikk for å forstørre.
  • Klikk for å forstørre.
  • Klikk for å forstørre.

kr. 4,799,-


Produktinformasjon
Spesifikasjon

GUIDELINE VOSSO fly reel 911

The VOSSO fly reel is the latest, most advanced and strongest fly reels ever in the Guideline family.

Vosso har vært vårt mest spennende snelleprosjekt gjennom tidene. Med en 3 år lang utviklingsprosess har vi sakte men sikkert kommer frem til en bunnsolid, moderne snelle med nye designfunksjoner.  Vi er sikre på at dette kommer til å bli hjørnesteinen i Guideline sneller fremover. Dette er de sterkeste og mest avanserte snellene vi har laget, noensinne ...

VOSSO kombinerer et slående design med en superstabil konstruksjon med hel innvendig ramme hvor støttestagene både ser ut og fungerer som klassiske bindingsverk. Bremsesystemet er bygget rundt en stabel av karbon- og rustfrie plater, helt upåvirket av ytre faktorer som temperatur, fukt og skitt. Black Nickel finishen og den røde sylinderen gir et diskret og sobert utseende. Bremsen justeres med det store innfelte bremserattet som har et bredt spekter av innstillinger. Dette gir perfekt finjustering av bremsen, noe som eliminerer risikoen for "over-justering" i kampens hete.

En spesiell innfelt snellefot er montert nære spoleakslingen. Det bringer snellen nærmere stangen og redusert dreiemoment samt gir bedre balanse. På undersiden sitter en liten fortomsholder som gjør at denne ikke floker seg inn i snella under transport/lagring.

Vosso er laget for fiske etter laks, sjøørret, steelhead og tropiske arter. De er lette, men likevel svært stive og sterke. Med en litt overdimensjonert diameter oppnår man rask innsveivning og plenty med plass til backing.

Vosso er tilgjengelig i 79, 911 og 1113 - Størrelser som passer for tungt enhåndsfiske, switch- og tohåndsfiske.

MÅL: 114 x 60 x 34 mm

VEKT: 220g

KAPASITET: 250 m 30lbs dacron

 

 
Produktkode. GUI0DW6N35
Merke Guideline
Tilstand Ny


Dette feltet må fylles ut.
Gå til toppen

Norwegian Outdoor Company, Øvre Eikervei 6, 3048 Drammen

Web: Lars Kjetil Sandengen | eCommerce by CubeCart