Soldarini S-Power Flourcarbon Elite Comp FC 50 m

Soldarini S-Power Flourcarbon Elite Comp FC 50 m
  • Klikk for å forstørre.
Størrelse (må velges)

kr. 249,-


Produktinformasjon
Spesifikasjon

Soldarini S-Power Flourcarbon Elite Comp FC 50 m

Soldarini S-Power har vært det beste fluorcarbon spissmaterialet Eikre-fly & Co har hatt gleden av å fiske, med frem til S-Power Elite Competition kom. Det var så sterkt og hadde så riktig mykhet at vi bare måtte få dette inn til Norge. S-Power er 100% fluorcarbon og laget av den beste japanske produsenten. Elite Competition er enda litt mykere enn S-Power, men det er knutestyrken som utgjør den store forskjellen. Den er enorm og langt over det vi har vært vant til! Selv om Elite Competition er ørlite mykere enn vanlig S-Power er det stivt nok til at man har god kontroll over pene presentasjoner og ypperlig om man vil lage opphenger(e).

Fluorcarbon har den egenskapen at den blir så å si usynlig under vann og har også en høyere egenvekt enn vann så det synker lettere enn nylon. Noe som gjør det til det absolutt beste spissmaterialet for nymfefiske. Men det er selvsagt også ypperlig til tørrfluefiske for man skal fortsatt opp i ganske grov størrelse før det bryter vannhinna av seg selv. Som alltid med fluorcarbon må man ikke stramme for raskt når man knyter en knute. Husker man på dette har man en supersterk fortom man virkelig kan stole på! Spolene er også såpass smale at man uten problem kan ha mange forskjellige tykkelser i samme lomme. Og S-Power Elite Competiton spolene kan også kobles sammen.

Soldarini S-Power leveres på spoler med 50m i størrelsene 0.104, 0.125, 0.145, 0.164, 0.185 og 0.201

En liten oppfordring til slutt: All fluorcarbon har så lang nedbrytningstid at du ikke bør kaste bortklipt materiale i naturen. Ta det med deg.

Produktkode. SOL33C6Z16
Merke Soldarini Fly Tackle
Tilstand Ny


Dette feltet må fylles ut.
Gå til toppen

Norwegian Outdoor Company, Øvre Eikervei 6, 3048 Drammen

Web: Lars Kjetil Sandengen | eCommerce by CubeCart