Eikre-fly Aquila Magnus WF/LB Floating

Eikre-fly Aquila Magnus WF/LB Floating
  • Klikk for å forstørre.
  • Klikk for å forstørre.
AFTM-klasse (må velges)

kr. 799,-


Produktinformasjon
Spesifikasjon

Eikre-fly Aquila Magnus

Aquila Magnus er utviklet med tanke på delikate presentasjoner på lange kast med lange fortommer. Selv om linen har en forholdsvis lang fronttapering slår den enkelt over fluer med stor luftmotstand, også med lange og tynne fortommer.

Dette snøret er for de som kaster godt og vil ha et snøre for fjærlette presentasjoner og god rekkevidde. Aquila Magnus er kort og godt storebroren til Aquila Eximius og har mange av de samme egenskapene, men noe mer spesailisert for tørrfluefiske i Hemsila og andre lignende forhold hvor man ofte trenger å ha mye snøre ute.

Snøret er også designet med tanke på mending for lengre flyt uten striping av flua. Aquila Magnus leveres i #4, #5 og #6.

Detaljer:

  • Delikate taperinger for forsiktige og presise presentasjoner
  • Perfekt for medium til lange kast
  • Løkke i begge ender
  • Ultraglatt overflate som svært effektivt slipper vannet
  • Sandfarget klump og taperinger
  • Rainbow color system for lett gjenkjennelse av vektklasse
  • Forsinket fargeskifte for full kontroll av når klumpen er ute

Om Eikre-fly Aquila serien og fargesystemet

Eikre Aquila fluesnører i flyt er et helt nytt konsept fra Eikre-fly med fargekoder for hver vektklasse og forsinket fargeskifte. Aldri mer på tur med feil snøre til feil stang! Nå ser man ganske enkelt hvilken klasse det er med et kjapt blikk på baklina. De aller fleste snellespoler har mange små hull på siden og man ser lett baklina gjennom disse. Noe som er mye enklere enn å lese små bokstaver på en tynn line. Fargeskiftet er også forsinket slik at når snøret skifter farge ved hendene er hele klumpen ute. Mye enklere å se enn ute ved stangtuppen. Især om stangtuppen er der sola skinner som mest imot. Snørene er selvsagt så å si minnefrie, glatte og flyter svært godt.

Alle snørene kommer med en liten løkke i begge ender. Aquila snører i flyt kommer i fire forskjellige utgaver: Parvus, Era, Eximius og Magnus. Hver av dem har sin farge for klumpen og kan derfor også lett skilles fra hverandre selv om de har samme fargekoder for de forskjellige vektklassene.

Produktkode. EIKMCR7G96
Merke Eikre-fly AS
Tilstand Ny


Dette feltet må fylles ut.
Gå til toppen

Norwegian Outdoor Company, Øvre Eikervei 6, 3048 Drammen

Web: Lars Kjetil Sandengen | eCommerce by CubeCart