Eikre-fly Aquila Era WF Floating

Eikre-fly Aquila Era WF Floating
  • Klikk for å forstørre.
  • Klikk for å forstørre.
AFTM-klasse (må velges)

kr. 799,-


Produktinformasjon
Spesifikasjon

Eikre-fly Aquila Era WF Floating

Aquila Era WF er et snøre for de fleste forhold. Snøret er meget godt på korte distanser og har ekstremt gode "skytegenskaper" om man trenger litt ekstra lengde.

Aquila Era har en relativt kort klump med en lang baktapering for full kontroll nrå man trenger "overheng" og vil kaste langt. Altså et snøre for korte til medium lange distanser, men med egenskaper som gir muligheter for å kaste langt når det en sjelden gang trengs. Aquila Era kan selvsagt fint brukes til underhåndskast, men er noe mer krevende enn Parvus for de mindre erfarne. Snøret er dog spesielt godt under forhold hvor man har litt motvind.

For nye fluefiskere som vil ha et snøre som gir dem det lille ekstra vil Aquila Era være et meget godt valg. Selv bruker vi snøret under forhold hvor det ikke er plass til lange bakkast og når det er muligheter for vind.

Aquila Era WF leveres i #4, #5 og #6.

Detaljer:

  • Delikate taperinger for presise presentasjoner av flua
  • Perfekt for både korte til medium lange kast
  • Løkke i begge ender
  • Ultraglatt overflate som svært effektivt slipper vannet
  • Lys rosa klump og taperinger
  • Rainbow color system for lett gjenkjennelse av vektklasse
  • Forsinket fargeskifte for full kontroll av når klumpen er ute

Om Eikre-fly Aquila serien og fargesystemet

Eikre Aquila fluesnører i flyt er et helt nytt konsept fra Eikre-fly med fargekoder for hver vektklasse og forsinket fargeskifte. Aldri mer på tur med feil snøre til feil stang! Nå ser man ganske enkelt hvilken klasse det er med et kjapt blikk på baklina. De aller fleste snellespoler har mange små hull på siden og man ser lett baklina gjennom disse. Noe som er mye enklere enn å lese små bokstaver på en tynn line. Fargeskiftet er også forsinket slik at når snøret skifter farge ved hendene er hele klumpen ute. Mye enklere å se enn ute ved stangtuppen. Især om stangtuppen er der sola skinner som mest imot. Snørene er selvsagt så å si minnefrie, glatte og flyter svært godt.

Alle snørene kommer med en liten løkke i begge ender. Aquila snører i flyt kommer i fire forskjellige utgaver: Parvus, Era, Eximius og Magnus. Hver av dem har sin farge for klumpen og kan derfor også lett skilles fra hverandre selv om de har samme fargekoder for de forskjellige vektklassene.

Produktkode. EIK1UCNV35
Merke Eikre-fly AS
Tilstand Ny


Dette feltet må fylles ut.
Gå til toppen

Norwegian Outdoor Company, Øvre Eikervei 6, 3048 Drammen

Web: Lars Kjetil Sandengen | eCommerce by CubeCart