Lawson Atlantic Salmon 14`Trigger (opp til 90 gr)

Lawson Atlantic Salmon 14`Trigger (opp til 90 gr)
  • Klikk for å forstørre.
  • Klikk for å forstørre.

kr. 4,399,- kr. 2,299,-


Produktinformasjon
Spesifikasjon

LAWSON ATLANTIC SALMON 14`TRIGGER - opp til 90 gr slukvekt

10 av 10! Alt om fiske Nr.4-2012: "Spenstig stang med jevn aksjon. Den er lett, kaster langt og er presis. Laksefiske kan være hardt arbeid, men slikt "verktøy" gjør det lettere gjennom lange dager. I denne serien er det en rekke stenger, med og uten trigger for ulike slukvekter."

Atlantic Salmon Series er utviklet spesielt med tanke på laksefiskere med høye krav til stenger.Det er brukt Japansk 46-tonns karbon, for å kombinere lav vekt med spenstige og følsomme klinger. Dette er ellers en karbonblanding man normalt kun finner på High-end fluestenger. Den 3-delte klingen er matt grå. Et frekt snellefeste i laksens egne farger setter selve signaturen på denne stangserien. Kvalitet på kork og ringer er selvsagt av høy kvalitet. Et tykt fløyelsfutteral og en Corduratrukket stangtube sørger for sikker transport.

Egenskapene til Atlantic Salmon Series kjennetegnes ved en ekstremt god spenst som gir presise og rekordlange kast når det er behov for det. Den spenstige klingen tretter ut laksen meget effektivt. Følsomhet er viktig, og her kan vi garantere deg at forskjellen på «bunn» og «napp» vil være tydelig. Den utrolige lave vekten får Atlantic Salmon Series til å føles nærmest vektløs ut, og lange dager med laksefiske blir en nytelse for skuldre og rygg.

Produktkode. LAWLZWJA39
Merke Lawson
Tilstand Ny


Dette feltet må fylles ut.
Gå til toppen

Norwegian Outdoor Company, Øvre Eikervei 6, 3048 Drammen

Web: Lars Kjetil Sandengen | eCommerce by CubeCart