Hodgman® Aesis™ Shell Jacket

Hodgman® Aesis™ Shell Jacket
  • Klikk for å forstørre.
  • Klikk for å forstørre.
Størrelse (må velges)

kr. 2,999,-


Produktinformasjon
Spesifikasjon

Hodgman® Aesis™ Shell Jacket

Sterk sol, regn, haggel, hard vind, snø og sludd. Forholdene for en vadejakke er ubarmhjertige, og stiller ekstremt høye krav til både materialvalg og design, ved utvikling av den perfekte vadejakke.

Amerikanske Hodgman har lagt alle krefter i for at skape en jakke, som både tar høyde for forskjellige forhold som naturen byr sportsfiskeren, og som samtidig sikrer høy komfort under ved lange fiskedager.

Hodgman® Aesis™ Shell-jakken er laget i 3-lags vind- og vandtett VTecH™ med høy pusteevne, og med fullt tapede sømmer. Vandtette YKK-lynlåser sørger for at holde kroppen tør i selv den aller værste regnskyllen. Samtidig er det lagt stor fokus på total bevægelsesfrihet, som jakkens design bærer tydeligt preg av. En integreret wirestyret hette med 3-veis justering sikrer perfekt passform uten ”blinde vinkler”. Innebygget kile under armerne sørger for optimal bevegelighet under kast, og vandtette mansjetter sikrer jakken mot indtrengende vand.

De store brystlommer sørger for at holde styr på utstyr og de mange innvendige og utvendige lommer gir plass til ekstra oppbevaring efter behov. En avtagelig magnetholder på brystet gir mulighet for at oppbevare og tørke fluer, og D-ringen både foran og bak sikrer, at du altid kan ha håv og verktøy raskt i hånden. 

Kort sagt er Hodgman® Aesis™ Shell-jakken er med andre ord designet til at fiske året rundt i alt slags vær. 

- 3-lags vann- og vindtett V-TecH
- Pustende
- 2 frontlommer
- D-Ring bak
- Innerlomme

Rosareke.no har nylig prøvd Hodgman vadere, vadesko og vadesko, her kan du lese om førsteinntrykket de fikk!

Produktkode. HODUDW360
Merke Hodgman
Tilstand Ny


Dette feltet må fylles ut.
Gå til toppen

Norwegian Outdoor Company, Øvre Eikervei 6, 3048 Drammen

Web: Lars Kjetil Sandengen | eCommerce by CubeCart